تازه ها, مقالات

ویژگی های یک وب سایت خوب

ویژگی های یک وب سایت خوب

اهمیت داشتن یک وب سایت خوب بر کسی پوشیده نیست. حال شاید برایتان سوال پیش بیاید در طراحی یک وب سایت خوب چه ویژگی هایی حایز اهمیت هستند. ویژگی های یک وب سایت خوب فراوان می‌باشد که یک به یک در این مطلب به آن ها اشاره می‌کنیم. با قاصدک سافت تا انتهای مطلب همراه باشید. تا با ویژگی های یک وب‌سایت خوب و حرفه ای آشنا شوید.

شاید برای شما مفید باشد:

 

یک وب سایت خوب چه ویژگی هایی دارد؟

اهمیت محتوا

یکی از اصلی ترین ویژگی های وب‌سایت خوب، محتوای سایت می‌باشد. محتوای سایت به جذب مخاطب کمک بسیاری زیادی می‌کند و همین امر موجب دیده شدن بیشتر وب‌سایت شما می‌شود.
شما باید یک منوی خوب و حرفه ای با دسترسی آسان و در صفحه اصلی وب‌سایت در اختیار مشتریان و کاربران قرار دهید. این امر موجب می‌شود که بازدیدکنندگان با یک نگاه ساده بفهمند که مطالب کدام بخش به روز رسانی شده است و سریع بروند سراغ همان مطلب بنابراین شما هم خیلی راحت می‌توانید بفهمید مطالب کدام بخش برای مشتریان جذاب تر بوده و بیشتر دیده شده است.

توجه داشته باشید که محتوای سایت باید به خوبی بهینه‌سازی شده و به روز باشد. محتوا صرفا به معنای متن نیست. محتوا می‌تواند شامل متن، تصویر، صوت، کلیپ، پوستر، اینفوگرافیک و .. باشد.

 

ظاهر یک وب سایت خوب

افرادی که وارد وب‌سایت شما می‌شوند اولین چیزی که نظر آن ها را جلب می‌کند ظاهر وب‌سایت شما می‌باشد. ظاهر وب سایت امری مهم در جلب نظر مشتری می‌باشد. خیلی از افراد به دلیل ظاهر جذاب سایت به سراغ خواندن مطالب می‌روند. کم پیدا می‌شود کسی که فقط محتوا برایش مهم باشد و به ظاهر وب‌سایت توجهی نکند.
وب‌سایت شما باید دارای تضاد رنگی مناسب، خوانایی خوب، فونت مناسب، دسترسی آسان به تمامی محتواهای شما را داشته باشد. پس به ظاهر وب‌سایت خود اهمیت ویژه ای بدهید.
داشتن یک لوگو مناسب به بهتر دیده شدن کسب و کار شما کمک می‌کند زیرا لوگو شما معرف سایت شماست. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای یک بار معنای خاص مرتبط با موضوع وبسایت شما باشد. وب‌سایت بدون لوگو معنی و اعتباری ندارد.

این مطلب را هم بخوانید  روش‌های برتر SEO برای افزایش فروش در تجارت الکترونیک سال 2020

 

بهینه‌سازی و سئو خوب

سئو سایت اصلی ترین امر در وب‌سایت و مطالب شما می‌باشد. محتوای وب‌سایت باید در مورد یک موضوع خاص باشد و زود به زود هم به روز رسانی شود. اهمیت سئو وبسایت را دست کم نگیرید. سئو مناسب و حرفه‌ای نقش به سزایی در دیده شدن شما در موتورهای جست و جو گر گوگل دارد.

به هیچ عنوان از راه های تقلب و فریبنده برای سئو سایت استفاده نکنید این کار وب‌سایت شما را به کلی نابود می‌کند. بهتر است سه قانون طلایی سئو شامل: (رعایت اصول کدنویسی، تولید محتوای مفید، تبادل لینک) را در نظر داشته باشید و مورد استفاده قرار بدهید.

دستوالعمل های غلط در سئو و بهینه سازی وب‌سایت:

  • استفاده بیش از حد کلمات کلیدی
  • لینک های شکسته
  • کپی کردن مطالب
  • محتوای تکراری
  • میزان حجم صفحه اول وب‌سایت

 

امکانات مورد نیاز یک وب سایت خوب

یک طراحی خوب وب‌سایت شامل امکاناتی نظیر:
خبر خوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات آب و هوا یا اوقات شرعی، بازی‌های آنلاین، جستجو و .. می‌باشد.
این امکانات موجب می‌شود مخاطبین زمان بیشتری را در تعامل با وب‌سایت بگذرانند که این امر نکته ای مثبت برای سایت شما می‌باشد.

دامنه‌ خوب

یک دامنه خوب بهترین راه برای به یاد ماندن در ذهن کاربران است. سایتی دامنه اش در یاد کاربر می‌ماند که با به یادآوردن ادرس وب‌سایت موضوع آن هم در خاطرش بماند.
مهم ترین اصل در سئو مرتبط بودن آدرس سایت با محتوای تولید شده در آن است. همچنین یک مبحث مهم در سئو مرتبط بودن ادرس با محتوا است. سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب کنید.

این مطلب را هم بخوانید  راههای برتر ایجاد یک تجارت موفق در تجارت الکترونیکی

موارد مهم در انتخاب نام دامنه:

  • نام دامنه ی شما باید قابلیت برندینگ داشته باشد.
  • محصولات مختص برای فروش در ایران: .ir
  • محصولات مختص برای فروش جهانی: .com

 

اهمیت ارتباط با کاربران

تعامل با کاربران و احترام به آن ها یکی از اصول و ویژگی های یک وب‌سایت خوب می‌باشد.
اهمیت به نظرات کاربران و نمایش آنها در بخش‌های مختلف سایت، پاسخگویی و پیگیری درخواست‌های مخاطبین، تبدیل اعضای سایت به یک جامعه مجازی، و .. همه این موارد در جذب و جلب نظر مشتریان اهمیت دارد.
شما می‌توانید نظرات کاربران را در مورد سایت و یا موضوعات دیگر بپرسید و طبق نظرسنجی ها وب‌سایت خود را بهبود ببخشید.

 

خصوصی بودن اطلاعات خریدار

حفاظت از حریم خصوصی کاربران از اهمیت بالایی در تجارت الکترونیک برخوردار می‌باشد. هنگام خرید الکترونیکی، حتما لازم است اطلاعات مربوط به خریدار از جمله آدرس پستی، شماره تلفن، آدرس پست الکترونیکی و اطلاعات مالی مشتری حفظ گردد.
ترس از لو رفتن اطلاعات خصوصی یکی از عوامل بازدارنده رشد فروش الکترونیکی است.

 

اطلاعات تماس

اطلاعات تماس و آدرس ایمیل و شبکه‌های اجتماعی‌تان را در وب‌سایت بگذارید. تا بتوانید اعتماد مشتریان را بیشتر جلب نمایید.

اطلاعات خود را به صورت عکس در سایت قرار ندهید باید قابلیت کلیک کردن و دسترسی راحت به شماره وجود داشته باشد.

تا با کلیک بر روی آیکن‌های شبکه‌های اجتماعی، مخاطب به راحتی بتواند وارد صفحه مرتبط شود.

 

حمایت‌ها و مراقبت‌های فنی سایت

همواره تلاش کنید در کنار مخاطب باشید و تجربه و توان خود را برای مشتریان داشته باشید. همینطور سیاست‌های خدمات فنی خود را به آدرس مشتریان ارسال کنید تا موفقیت بیشتری داشته باشید.

 

تامین امنیت وب سایت

یکی از مواردی که باید به ان اهمیت ویژه ای بدهید تامین امنیت سایت می‌باشد. اگر شما فروش اینترنتی دارید باید برای تامین امنیت وب‌سایت خود یک گواهی SSI داشته باشید
SSI یک ارتباط رمزگذاری بین شما و مشتریان شما می‌باشد. تا ترس شما و مخاطبان‌تان را نسبت به ثبت اطلاعات از بین ببرد. از آنجایی که سرقت هویت در فضای اینترنت زیاد است. باید امنیت سایت خود را جدی بگیرید.

این مطلب را هم بخوانید  مقایسه وردپرس WordPress و جوملا Joomla

 

سازگاری با موبایل و تبلت

در طراحی وب‌سایت باید در نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند سهم بالایی در ترافیک سایت دارند. این روزها همه افراد تلفن هوشمند دارند و بیشتر وقت خود را در دنیای اینترنت می‌گذرانند. بنابراین مهم است که وب‌سایت شما با موبایل ها و تبلت ها سازگار باشد.

 

ساختار نقشه سایت و دسته بندی منطقی و منسجم

نقشه سایت یا sitemap به شما اجازه می‌دهد تا یک فایل متنی در میان سایر فایل‌های دیگر در حساب خود ایجاد کنید. این کار کمک می‌کند موتورهای جستجو از همه صفحات موجود در وبسایت شما مطلع شوند.
تمام بخش‌های وب‌سایت باید طبقه‌بندی شود و به شکل زیر شاخه‌ای تنظیم گردد. مشخص بودن سیاست کلی سایت و نیز هدف گذاری صحیح برای آن لازمه تدوین یک نقشه وبسایت منطقی است.
بخش‌های اصلی سایت باید از تمام صفحات وب‌سایت و از طریق منوی اصلی در دسترس باشد. و جایگاه محتوای سایدبارها در نقشه مشخص باشد.

 

مطابق با نیاز بازدیدکنندگان

سایت شما حتما باید مطابق نیاز بازدیدکنندگان بهینه شود. یکی از اشتباهات طراحان وب‌سایت عدم تطابق وب‌سایت با میانگین امکانات مخاطبان است.
مثلا: رزولوشن مانیتور, میانگین سرعت اینترنت, مرورگرها و ورژنهای مورد استفاده آن مواردی هستند که می‌توانید با دقت در آنها سایتی مناسب کاربران خود داشته باشید.

چه چیزهایی نباید در وبسایت شما قرار بگیرد؟

  • موزیک
  • فلاش، زرق و برق تصاویر
  • هر چیزی که به صورت اتوماتیک در صفحه وب‌سایت شما باز شود.
  • اطلاعات رسانه‌های دیگر

با رعایت کردن تمامی این موارد شما هم می‌توانید یک وب‌سایت خوب طراحی و راه اندازی کنید و با کمک یک وب سایت خوب کسب و کار خود را توسعه بدهید.

 

author-avatar

درباره لیلا عباسی

کارشناس ارشد مترجمی زبان هستم. که مدیریت مطالب و سئو حرفه ای سایت از علاقه مندی های من می باشد. در کنار این علاقه مندی ها در کار حسابداری و مشاوره طب سنتی نیز فعال می باشم.

4 فکر در مورد “ ویژگی های یک وب سایت خوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *