مقالات

رایج ترین کاربرد CMS سی ام اس چیست؟

رایج ترین کاربرد CMS، سی ام اس امکان ارائه سطوح مختلف دسترسی به کاربران و مخاطبان متعدد جهت مدیریت محتوای سایت که شامل اطلاعات، بخش های مختلف، نرم افزار های کاربردی و.. می باشد را می‌دهد. در حقیقت مدیریت محتوا در این دیدگاه شامل ایجاد، تغییر، انتشار، آرشیو نمودن، توزیع و به اشتراک گذاری اطلاعات و دیتاها می‌باشد. در ادامه با قاصدک سافت همراه باشید تا با کاربرد CMS سیستم مدیریت محتوا بیشتر آشنا شوید.

 

شاید برای شما مفید باشد:

 

CMS (سی ام اس) برای مدیریت چه مواردی کاربرد دارد؟

  • ساخت، تغییر، انتشار صفحات آرشیو شده
  • ساخت، تغییر، انتشار، آرشیو کردن مقالات
  • ایجاد، تغییر، انتشار، آرشیو کردن بلاگ‌ها
  • مدیریت وظایف زمان بندی شده
  • ایجاد و مشاهده سفارش‌ها، فاکتورها و یا فرم‌های قابل چاپ
  • مشاهده گزارش‌ها، میزان مصرف و آمار سایت
  • تخصیص سطوح مختلف دسترسی

 

کاربرد سیستم های‌ مدیریت محتوا

کاربرد دیگر CMS (سی ام اس)، مشابه کاربرد WCM (Web Content Management System) که توسط شرکت AIIM ارائه شده، می‌باشد.
در واقع اینجا مقصود از CMS، نرم افزار تحت وبی هستش که امکان مدیریت محتوای سایت را برای کاربرانی که آشنایی با زبان HTML ندارند، با سطوح دسترسی متفاوت فراهم می‌کند. به عنوان مثال، امکان ایجاد، ویرایش با آرشیو صفحات وب و یا مقالات را به کاربران می دهد.

این مطلب را هم بخوانید  سرور مجازی چیست و چه کاربردی دارد؟

 

مشهورترین کاربرد CMS (سی ام اس)

  • ایجاد وبلاگ
  •  ایجاد مقالات
  • تخصیص سطوح دسترسی
  •  ایجاد فروشگاه ها ویا رویدادها
  • ویرایش و یا آرشیو نمودن مطالب در مدیریت محتوا

 

ویژگی های سیستم های مدیریت محتوا

ویژگی های سیستم های مدیریت محتوا خیلی پهناور بوده و غالبا این سیستم ها شامل ویژگی هایی می‌باشند که در زیر عنوان شده:

  • انتشار مبتنی بر وب (web-based publishing )
  • مدیریت ساختار (format manager )
  • مدیریت بازنگری (revision control )
  • جستجو نمودن (search )
  • ایندکس نمودن (Index )
  • بازیابی اطلاعات (retrieval )

ویژگی انتشار مبتنی بر وب ( web-based publishing)

این ویژگی، قالب ها و یا مجموعه ای از قالب‌هایی (Template ) که توسط سازمان ارائه می‌شوند، را در اختیار مخاطبان این سازمان‌ها قرار می‌دهند. این قالب‌ها را می‌توان نمونه‌ای مشابه با ویزاردها (wizard ) و یا ابزارهای مشابه برای ایجاد محتوای سایت و یا اعمال تغییرات در نظر گرفت.

 

ویژگی مدیریت ساختار (formed management )

ویژگی مدیریت ساختار (formed management ) این می باشد که امکان تبدیل کردن مستندات الکترونیکی و اوراق اسکن شده را به فرمت های پر کاربرد مثل HTML و یا ( PDF : portable document format) و… را فراهم می کند.

این مطلب را هم بخوانید  کابل Cabling و معرفی مزایا و معایب آنها

ویژگی بازنگری و اصلاحات (control revision )

این ویژگی، امکان آپدیت کردن محتوای سایت را به ورژن های جدیدتر و نیز تغییر محتوا به ورژن‌های قدیمی تر را فراهم می کند، همچنین این ویژگی امکان ردیابی هرگونه تغییراتی را که کاربران در فایل ها ایجاد می‌کنند و نیز لاگ‌ها ( Log) را فراهم می‌کند.

ایندکس، جستجو و بازیابی اطلاعات

از ویژگی های کاربردی دیگر CMS (سی ام اس) ایندکس (index ) و جستجو ( search ) و بازیابی اطلاعات (retrieval ) می‌باشد. سیستم CMS امکان ایندکس کردن همه ی اطلاعات یک سازمان را فراهم می کند . در نتیجه کاربران کارمندان سازمان می‌توانند با جستجو عبارات مورد نظر اطلاعات مربوطه را از سیستم مدیریت محتوا استخراج کنند.

 

مفهوم ECM / ECMS  در CMS سی ام اس

در عصر کنونی توسعه‌های متفاوتی از نرم افزارهای منبع باز (open source ) سیستم مدیریت محتوا وجود دارد. بعضی از این توسعه‌ها مناسب عملکردهای ساده و پایه و مناسب سازمانهای کوچک است. توسعه دیگر دارای عملکردهای پیشرفته تر و مناسب سازمان‌های بزرگ و پیچیده‌تر می‌باشند که به اصطلاح

ECM: Enterprise Content Management System نامیده می‌شوند.

تقسیم بندی ECM / ECMS در سیستم مدیریت محتوا

ذخیره محتوا

نرم افزار کاربردی سیستم مدیریت محتوا CMS (سی ام اس) این قابلیت را دارد که همه گزارش‌ها و لاگ‌ها جهت سازمان‌های بزرگ و با سیستم‌های مدیریت محتوای بسیار بزرگ را ذخیره کند. در حقیقت ECM زیرساخت‌های لازم برای دنیای جدید تکنولوژی اطلاعات را ارائه می‌دهد.

این مطلب را هم بخوانید  سیستم مدیریت محتوا cms چیست ؟
مناسب سازمان‌ها

نرم افزار کاربردی با ویژگی‌های متعدد برای سیستم مدیریت محتوای بزرگ CMS (سی ام اس) مناسب فرایندها و ارگان‌های سازمانی می‌باشد و مزیت آن این است که برای هر کارایی، فقط یک سرویس کلی در دسترس هست. بنابراین از خدمات مشکل، گران و زائد برای به دست‌آوردن عملکردهای مشابه، اجتناب می‌شود.

ابزار ویژه

نرم افزار کاربردی با ابزارها و قابلیت‌هایی که دارد جهت مدیریت، ذخیره سازی مطالب و مستندات متناسب روندها و فرایندهای ارگان‌های داخلی شرکت، ECM به عنوان یک منبع ذخیره سازی استفاده می‌شود. که همه اطلاعات موجود در شرکت را در یک منبع با یک ساختار یکنواخت ترکیب و ذخیره می‌کند.

اطلاعات اضافه، پرهزینه و مشکلات همراه با آن به صورت اتوماتیک حذف می‌شوند. تمامی برنامه‌های کاربردی، محتوای اصلی خود را به یک مخزن واحد می‌فرستند که این مخزن هم به نوبه خود اطلاعات مورد نیاز را به کلیه نرم افزارهای کاربردی ارائه می‌کند.

بنابراین ECM یک مجموعه‌ای از اجزای زیرساختی می‌باشد که با یک مدل چند لایه‌ای سازگار هست و کلیه تکنولوژی‌های مرتبط با اسناد (DRT ) را برای بکارگیری، انتقال و مدیریت داده‌هایی که ساختار ضعیف دارند، در برمی‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *